HTML

Haverok, Buli, Pezsgő

Életem, Sztorik + minden más

Friss topikok

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A 7 eddig és ezután

2009.10.30. 17:46 :: lauderboy

     Azért nem írtam eddig, drága törzsközönség, aki a Nővéremből, és G. Andris haveromból áll, mert kicsit ledöntött, valami beazonosíthatatlan, 2 betű, és két számmal fémjelzett kór. Szerencsére, Neo Citrán barátommal karöltve legyőztük ezt a betegséget is. Kicsit mindketten ki voltunk bukva. Én azért, mert itthon kellett ülnöm, az őszi szünetben, ő pedig azért, mert nem ő kapta meg Neo szerepét a Mátrixban.
     Holnap lesz érdekesebb az írásom, mert ma két érdekes eseményen is részt veszek. Az egyik egy előadás. Az előadók neve Ashton brothers. Ez egy holland csapat, és egy humoros, parodizálással, és akrobatikai elemekkel felturbózott előadással járják mind az 5 kontinenst. Egyszer Győzike kontrázott erre rá, aki azt mondta, hogy ő már akkora sztár hogy már mind a nyóc' kontinensen járt a Romantikkal. Hát gratulálunk hozzá! Úgy tűnik közben a kedvéért még felfedeztek hármat.
     Az előadás után, egy buliba sietünk át. Mert aki nem tudná, ma van Haloween. Bár gondolom, ezt mindenki tudja, mert ez egy hagyományos, régi magyar ünnep, egészen a honfoglalásig nyúlik vissza a története, amikor Árpádék, nyereg alatt puhították a húst. Olyan ősmagyar ünnep ez, mint a hálaadás. Szóval Haloween alkalmából nagy buli lesz, az egyik budapesti szórakozó helyen. Kíváncsian várom, hogy ki minek öltözik be. Én Columbo leszek, a híres Los Angelesi nyomozó, akinek feleségét még sohasem láttuk. Talán végre ma este…

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://somogyid.blog.hu/api/trackback/id/tr691487224

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:17

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása